My nametags: tip

Nu de zomer weer voor de deur staat, is het tijd om Jules’ nieuwe garderobe boven te halen. En geloof me, ik heb goed mijn best gedaan.

Een t-shirtje hier, een broekje daar, een sweater hier, … en op het einde van de rit had ik een goed gevulde zomercollectie. De zon mag stilaan écht beginnen te schijnen of al die zomerkleren zijn binnenkort weer te klein en moet ik opnieuw gaan shoppen. Nu ja, voor mij geen probleem – manlief vindt dat iets minder leuk volgens mij.

Kledij die we nogal snel uitdoen, probeer ik altijd te labelen. Een trui, een jas, een zomerhoedje, … Er zijn zoveel kindjes op de crèche dat het volgens mij snel verdwenen is.
In het begin heeft een ander kindje (mama) eens een dopje gestolen van een flesje en daar was ik toen zo van aangedaan, dat ik sindsdien altijd alles netjes label. Zodat er later geen discussie kan bestaan over wat van wie is.

Vlak na zijn geboorte had ik labels gekocht die je moest instrijken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zo een gedoe vond. Ze bleven heel vaak tijdens het wassen niet aan het textiel en uiteindelijk heeft mijn moeke ze er allemaal ingenaaid. Een tijdje terug kreeg ik de vraag of ik wou samenwerken met www.mynametags.be en trots dat ik was op mijn eerste samenwerking zei ik natuurlijk ja.

Twee dagen later had ik mijn labels in de brievenbus en het testen kon beginnen.

My Nametags verkoopt labels die je kunt kleven in kledij (op het etiket) en niet moet instrijken of naaien. Ik heb enkele nieuwe t-shirt gelabeld en nadien gewassen. De labels zaten allemaal nog netjes op zijn plaats. De kleur was niet afgegaan. Jules heeft de kledij gedragen en ik heb het nog eens gewassen en nog steeds zat alles netjes.

Voor mij was dit een zeer positieve eerste ervaring met een samenwerking. Als mijn labels op zijn, bestel ik er ongetwijfeld nieuwe. Ik ben oprecht zeer tevreden!

PS. Ook voor doosjes te gebruiken… 😉

IMG_8221

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *