Start: de laatste 2 maanden van 2017

Het zijn ongelofelijk drukke, hectische weken geweest. Ik ben zo blij dat die nu definitief achter ons liggen en we hebben kunnen genieten van een heerlijke vakantie samen.

We hadden de opstart van het schooljaar, wat sowieso heel hectisch is. Nieuwe leerlingen, nieuwe deadlines en weer terug in het ritme komen van drukke ochtenden en gejaagde avonden. Die gejaagde avonden gaan dan nog heel vaak gepaard met sociale activiteiten. Een etentje hier, een glaasje cava daar en de week is weer voorbij. Sinds mijn man en ik beide aan het lopen zijn (hij traint voor zijn eerste marathon!) is het sowieso heel goed plannen. Hij is vaak 2u of langer weg, maar ik ga ook nog eens graag af en toe lopen 🙂 Hier kiezen we natuurlijk volledig zelf voor, maar dat maakt het niet minder druk.

IMG_2871

Mijn zus is vorige week getrouwd. Ik vind huwelijken sowieso geweldig. Voor mij is dat een magie vol liefde. Iedereen is blij, iedereen straalt en iedereen is op zijn best. Elk koppel is op een huwelijk ook extra verliefd. Ze beleven terug hun eigen huwelijksdag en halen opnieuw wat herinneringen op. Dat was bij ons niet anders, wij genieten nog steeds na van ons huwelijk op 15.08.15. De regen viel met bakken uit de lucht, maar ook dat heeft weer op zijn speciale manier voor leuke anekdotes gezorgd. Maar huwelijk zijn ook druk: voor iedereen nieuwe kleren, nog wat helpen met de laatste decoraties, … maar het was het allemaal waard! Wat een geweldige dag.

IMG_6103

En dan hadden we ook nog project ‘nieuw huis’. Dit krijgt ook stilaan vorm. En als we dat eindelijk volledig rond hebben, kunnen we al onze vrienden en familie uitnodigen voor een fijne housewarming. Want geef toe, wat is er nu leuker dan gezellig samenzijn met de liefste mensen die je kent?
Over project ‘nieuw huis’ wil ik jullie later nog veel meer vertellen, met een kleine ‘home-tour’ door ons nieuwe huis. Onze plannen, onze inrichting, … we kunnen nog wel wat tips en hulp gebruiken!

IMG_3348

We hebben deze periode kunnen afsluiten met een heerlijke herfstvakantie. Uiteindelijk werd het wel een vakantie met hoge koorts, veel snot en ontelbare hoestbuien. Maar de laatste dagen hebben we het wel dubbel en dik kunnen goed maken met  enorm veel family-time.

23131587_10213100737327471_6160953049878547164_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *