Afscheid in de opvang met Smartphoto

Dat het eerste twee/drie maanden van 2019 zeer bewogen waren, is duidelijk.

Jules nam afscheid van ‘de Hummeltjes’ en hierbij ook van het dagelijkse spelen met zijn beste vriend Oskar. En dat viel ons zwaar, of ja… dat viel mij zwaar. Onderweg naar huis, moest ik toch enkele traantjes wegpinken bij het idee van ‘weg van de opvang’. Op dat gebied ben ik toch wel zo een emo moeder. Jules vond het alleen maar spannend…
Dat afscheid nemen deden we in stijl. Met toeters, bellen, lieve woorden en aangepast cadeau. En naar dat afscheidscadeau heb ik best lang gezocht, want ik ben grote voorstander van nuttige en originele cadeautjes. Cadeautjes waar ze blij van worden. Uren en dagen heb ik rond gekeken op Pinterest, maar ik vond alles een beetje cliché. Tot ik voor het bestellen van onze kerstkaartjes op de website van Smartphoto was. (Smartphoto is zonder zever al enkele jaren een traditie. Van huwelijkskaarten, tot dank-je-welkaartjes tot diverse verschillende kerstkaarten)

Ik zag daar tussen de gepersonaliseerde kerstcadeautjes een koekjesblik staan. Het idee van leuke foto’s doorheen de jaren op een blik en zelfgebakken koekjes (hoera voor lekkere cadeautjes) waren voor mij een win. Ik maakte mijn gepersonaliseerde doos en mijn afscheidscadeau kwam enkele dagen later aan. Ik vond het ook essentieel om er eentje te ontwerpen voor Oskar. Als dank voor de vele uren, dagen, … met elkaar spelen. En ik ben er redelijk van overtuigd dat Oskar ook wel graag koekjes eet. 😉

PS. Toen ik een week geleden nog eens op bezoek ging in de opvang, zag ik dat het lege koekjesblik op hun schapje stond. Op termijn kunnen ze het misschien gebruiken voor stiften, kleurpotloodjes of verfborstels in te bewaren.

Hier onder enkele foto’s van ons afscheidscadeau, ons afscheidscadeau kregen we trouwens cadeau van Smartphoto voor een beetje #reclame. Maar ons kaartjes betaalde ik zelf, hier voeg ik ook nog een fototje van toe.

Welk afscheidscadeau hadden jullie?

X Team J

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *