Over mij

Hoi,

Ik ben Jolien.
Getrouwd met Jelle en samen schrijven we aan ons succesverhaal in Hasselt. Voor hem liet ik de mooie kempen achter mij.

Op 12/05/2016 werd onze liefde verzegeld van een derde J. Na Jelle, mijn tweede brokje geluk in mijn leven.
Jules’ geboorte zorgde ervoor dat ik eindelijk kon zijn, wat ik al heel mijn leven wou zijn: mama.

Hij heeft me al zoveel geleerd over het moederschap en gaat me nog zoveel leren. Maar het enige wat je moet weten over het moederschap is dat de sleutel tot succes altijd liefde is.

En liefde hadden we nog op overschot en net daarom besloten we in 2017 aan ons extra brokje geluk te beginnen. Een beetje extra liefde en een partner in crime voor Jules.

Op 06/08/2018 werd onze liefde nogmaals verzegeld met een vierde J. Josephine zette heel onze wereld op zijn kop. Zoveel liefde, zoveel vriendschap en zoveel knuffels. Wij 4 samen, voor altijd. #teamJ

Maar ik ben ook veel meer dan vrouw en mama. Ik ben leerkracht, ongelofelijk nieuwsgierig, zot van sushi, kinderchocolade, latte’s, vriendinnen en ijsjes.
Ik tetter ook wel graag (en veel).

 

2 thoughts on “Over mij

 1. Beste Jolien,

  Ik mail vanuit mijn werk en wij hebben wellicht een leuke aanbieding voor u. Met veel interesse hebben wij uw Blog bekeken en lijkt het ons erg leuk om met u samen te werken.

  Ons bedrijf My Nametags produceert mooie naamlabels om op spullen en kleding te plakken of te strijken en we zijn op zoek naar mama’s die ons product willen gebruiken en over hun ervaring willen bloggen/artikel over willen schrijven met foto(s). Een foto kunnen wij ook eventueel aanleveren.

  Het is heel eenvoudig en we hebben een enorm aanbod waarbij zelf de achtergrond, het plaatje, de kleur tekst en het lettertype gekozen kunnen worden! Het ontwerp ligt dus grotendeels in handen van het kind / de ouder.

  Zou u dat leuk vinden om te doen?
  U kiest de gekleurde sticker of instrijk variant (of beiden) en wij sturen u dan graag een set (uiteraard geheel kosteloos) toe.
  Een set bestaat uit 56 hoogwaardige kwaliteit gekleurde sticker/instrijk naamlabels. Te gebruiken op spullen of te plakken op kledinglabel/wasetiket. Indien gewenst kunnen we u dus ook de instrijk variant toesturen.

  Zie hier onze website:

  https://www.mynametags.be/

  Graag verneem ik of u bereid bent om op dit aanbod in te gaan.

  Met vriendelijke groet,

  James

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *